Wednesday, November 10, 2010

Katträddande julkort!



2010

Tänk vad ett år går fort, känns som vi nyss knåpade med förra årets julkort!
Vi är lite sent ute i år med våra julkort för det har varit många akuta kattärenden som tagit vår tid och uppmärksamhet; kattungar, sjuka katter och katter som har behövt nya stödhem. 2010 har varit ett tufft år för oss och det som berört de flesta av oss mest var nog alla de FIV-sjuka katterna vi fick vetskap om på en gård hos en kattsamlare, alldeles för få kunde räddas och maktlösheten kändes tung.
Men det har också varit många solskenshistorier med katter som äntligen fått ett livslångt och tryggt hem. Kolonikatten Sixten är ett gott exempel, som efter över 10 år som hemlös äntligen får fira sin första jul inomhus i värmen hos en matte som älskar honom trots hans skavanker, slagsmålsskador och obefintliga hörsel. Vi har tagit hand om kattmammor som kunnat uppfostra sina ungar inomhus, dumpade och vilse kattungar som lille Dexter som hittades fastklämd i en motorhuv och friska tamkatter som lämnats till veterinären för avlivning.
De senaste dagarna har det varit nattfrost på bilrutorna. Vintern är en obarmhärtig tid för hemlösa katter då de inte bara kämpar mot svält, trafik och olyckor utan även mot den bitande kylan. Våra julkort hoppas vi ska kunna rädda kattliv i vinter, eller rättare sagt, vi vet att de gör det. Så om du inte redan inhandlat dina julkort till nära och kära, beställ gärna våra och bidra till en bättre jul för många behövande katter!

Beställ julkorten nu, så har du dem i brevlådan till första advent! 

10 julkort för 55 kr 
20 julkort för 105 kr 
30 julkort för 150 kr 

Glöm inte att meddela oss adressen dit du vill att julkorten ska skickas och om du önskar ett särskilt motiv. I år pryder kattungarna Rocky, Chanel och Love våra julkort. 
Eftersom vi är en ideell förening behöver vi ha din betalning innan vi kan skicka ut julkorten, vårt pg är 302628-3, ange ditt namn och antal julkort så vet vår kassör vad din inbetalning avser!
Gå vidare till Rädda Kattens webshop för att beställa:

Tack för din omtanke! : )

1 comment: